OVER DE DIËTIST: ARLYN


Arlyn Haveman, diëtist en sportdiëtist: (Arlyn stopt per 1 november 2023 )

Mijn naam is Arlyn Haveman: diëtist en sportdiëtist. In 2018 heb ik mijn opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond aan de Haagse Hogeschool en vrijwel meteen daarna heb ik de specialisaties Sportdiëtetiek en Voeding en Diabetes met succes gehaald.

Toen ik begon met de opleiding Voeding en Diëtetiek wist ik dat ik graag de sportdiëtetiek in wilde gaan. Mijn passie voor sport begon al van jongs af aan. Ik was dagelijks op de atletiekbaan te vinden om sneller, sterker en beter te worden. Hierbij heb ik meerdere medailles gehaald op de Nederlandse Kampioenschappen. Recent heb ik besloten om te stoppen met atletiek. Nu vind ik het heerlijk om af en toe een rondje hard te lopen of in de zomer met de racefiets een ritje te maken. Verder kijk ik ook graag naar allerlei soorten sport op tv, maar het allerleukste blijft het toch om zelf te sporten.

Naast sporters begeleid ik ook cliënten met medische klachten. Denk aan, diabetes/ verhoogd cholesterol/ verhoogde bloeddruk/ darmklachten etc. Mijn doel is om cliënten met een zo normaal mogelijke voeding hun doelen te laten bereiken.

Op dit moment ben ik werkzaam op maandag in Leiden en op donderdag in Warmond.
Voor het maken van een afspraak kun je op mijn werkdagen contact met mij opnemen op via
06-12733676 of arlyn@feelgoodlovelife.nl   (N.B. Vanaf 1 november 2023 ben ik niet meer werkzaam bij Feel Good)