recepten & meer


Op deze pagina kun je verschillende zelfgemaakte gezonde recepten terugvinden. Daarnaast plaatsen wij hier zo nu en dan ook andere nieuwtjes, zoals over onze weekplanner of bijv. de Good muesli.


Superleuk nieuws! Feel Good heeft een samenwerking met Grandcafé de Oude School in Warmond. Lees snel verder!

Tue, 22 March

Uit de poll op mijn #sportdietistleiden instagram bleek dat jullie dit recept graag wilden weten. Dus bij deze ;)

Sun, 06 December

Zoals beloofd op instagram, hierbij het recept van het gezondere alternatief voor een kapsalon.

Sat, 25 July

Dit is een lekkere, frisse salade die je kunt maken voor de lunch.

Wed, 22 July

Een handige weekplanner om jou te helpen elke avond gezond te eten! ;)

Sat, 27 June

Sinds wij zelf onze muesli maken, willen wij niets anders meer. Het is vrij simpel, gezond, voedzaam en je huis gaat er ook nog eens lekker van ruiken. Hierbij het recept!

Sat, 27 June

Een heerlijke salade om te eten bij warme temperaturen, zowel voor lunch als avondmaaltijd. Heel snel in elkaar geflanst, vegetarisch, vezelrijk én boordevol met groentes

Sat, 27 June

Geïnspireerd door een recept van Chickslovefood.com heb ik deze healthy variant van de quiche gemaakt. De bodem is gemaakt van haver en volkoren speltmeel.

Normale volkorentarwemeel kan uiteraard ook (en is ook wat goedkoper ;)). Qua vulling heb ik gekozen voor gerookte zalm met o.a. rode biet, ei, hüttenkäse en feta.

Ik vond het voor herhaling vatbaar, dus vandaar dat ik deze graag deel met jullie.

Sat, 27 June

In het kader van Meatless Monday probeer ik op maandag altijd zo vaak mogelijk vegetarisch te koken. Dit keer wilde ik eens iets nieuws proberen met tofu. Ik ben hier normaal niet zo’n fan van, maar deze scrambled versie sprak mij wel aan. Om er extra kleur, een beetje bite en voldoende verzadiging aan te geven, heb ik er veel groentes én linzen (oranje natuurlijk.. hoofdkleur van mijn logo) aan toegevoegd.


Thu, 25 June

Heb jij ze al gespot? Bij de AH in Warmond hangt er bij ca. vijftigtal producten het 'favoriet van de diëtist' kaartje. Lees verder voor meer informatie.

Wed, 24 June