De-diëtisten

Steffanie Caspers: diëtist en sportdiëtist en tevens eigenaresse van sport|voedingsadviesbureau Feel Good. Hieronder stelt zij zich voor.  

'Mijn naam is Steffanie Caspers. In 2009 heb ik mijn diploma Voeding en Diëtetiek behaald aan de Hogeschool van Amsterdam. Vanaf dat moment was ik dan ook afgestudeerd ‘voedingskundige’.

Hierna heb ik 6 maanden met mijn vriend rondgereisd in Australië, zodat ik goed kon nadenken over mijn toekomstplannen. In Australië is het idee van sport|voedingsadviesbureau Feel Good dan ook ontstaan.

Na terugkomst in Nederland heb ik in eind 2011 alsnog mijn titel ‘diëtist’ behaald, zodat ik alle papieren in huis had om een eigen diëtistenpraktijk te starten. Daarnaast heb ik in 2011 ook ervaring mogen opdoen bij een diëtistenpraktijk in Amsterdam, waar ik met diverse culturen en ziektebeelden in aanraking ben gekomen.

Mijn passie lag altijd al in de sport, zelf loop ik hard, doe ik aan wielrennen en bootcamp en heb ik 25 jaar lang gehandbald. Ook kijk ik met veel plezier naar verschillende sporten, waaronder handbal, zwemmen, schaatsen en motorsport (zoals MotoGP en Superbike). De keuze was dan ook snel gemaakt om in 2012 de opleiding ‘Sportdiëtetiek’ aan de Hogeschool van Amsterdam te volgen. Deze opleiding heb ik succesvol afgerond, waardoor ik de titel sportdiëtist mag dragen.

Eind 2012 heb ik toen het besluit genomen om het idee, dat in Australië was geboren, ook daadwerkelijk te gaan uitvoeren.

Sinds maart 2013 is sport|voedingsadviesbureau Feel Good een feit en begeleid ik met veel plezier cliënten bij het behalen van een gezonde leefstijl en sporters bij het optimaliseren van hun voedingspatroon in relatie tot sport.'


N.B. Steffanie is lid van de:   & 
  & is   & kwaliteitsgeregistreerd in het 

 


Alex Warmerdam: stagiaire/ diëtist in opleiding

Alex is diëtist in opleiding en loopt haar eindstage bij Feel Good.  Alex is creatief, enthousiast en doelgericht en zij vindt het leuk om dit over te brengen aan iedereen die advies nodig heeft rondom voeding en eetgewoonten.
Naast haar stage bij Feel Good staat Alex regelmatig in de keuken om iets lekkers en gezonds te maken,
 sport ze in de sportschool (van bodypump tot RPM-group cycling) of ligt ze op haar surfplank, als er mooie golven zijn.

 

Sport|voedingsadviesbureau Feel Good

Waagdam 2, 2361 CC Warmond

Telefoon: 0620875220

Email: info@feelgoodlovelife.nl