recepten & meer


Op deze pagina kun je verschillende zelfgemaakte gezonde recepten terugvinden. Daarnaast plaatsen wij hier zo nu en dan ook andere nieuwtjes, zoals over onze weekplanner of bijv. de Good muesli.


GOOD MUESLI TE KOOP!

Jaaaa... mijn eigen muesli te koop voor iedereen die geen tijd of zin heeft om het zelf te bakken. :) Bij Horecabakkerij Warmond aan de Veerpolder. Zij hebben een bakkerswinkel voor particulieren die van maandag t/m zaterdag van 6.30-12.00u geopend is én ze staan op de zaterdagmarkt aan de Gemeentehaven.

De Good muesli is gemaakt van havervlokken, haverzemelen, zonnebloempitten, pompoenpitten. Er is géén zoetmiddel gebruikt als zoetmiddel en het is geroosterd met een klein laagje zonnebloemolie. Voor het zoetje zijn er gedroogde cranberries en kaneel aan toegevoegd. Dus ook géén zout. Al met al een verantwoorde, verse en ambachtelijke muesli! En dat voor slechts 3 euro per zakje.


De ingredientendeclaratie & voedingswaarden zijn als volgt:

Ingrediëntendeclaratie:
havervlokken, zonnebloempitten, gedroogde cranberriestukjes (gedroogde cranberries, suiker, zonnebloemolie), haverzemelen, pompoenpitten, zonnebloemolie, kaneel

Voedingswaarde per 100 g:
Energie: 449 kcal
Vetten: 20.5 g
waarvan verzadigd: 3 g
Koolhydraten: 48.7 g
waarvan suikers: 9.4 g
Voedingsvezels: 8 g
Eiwitten: 13.6 g
Zout: 0.04 g (van nature aanwezig)


Te koop bij horecabakkerij Warmond op de zaterdag markt en in hun bakkerswinkel, gevestigd aan de Veerpolder 9.