Samenwerking

Sport | voedingsadviesbureau Feel Good werkt intensief samen met de volgende disciplines:

 

Huisartsenpraktijk Warmond
In het kader van de ketenzorg vindt er regelmatig een overleg plaats met de praktijkondersteuner van huisartsenpraktijk Warmond. Daarnaast zijn er korte lijnen tussen de huisartsen en de diëtisten van sport|voedingsadviesbureau Feel Good. Dit zorgt voor een goede, afgestemde zorg voor de cliënten.

 

Praktijk voor fysiotherapie Ommedijk/ Sportnetwerk Ommedijk
De diëtist van sport|voedingsadviesbureau Feel Good werkt samen met de sportfysiotherapeuten, o.a. door begeleiding van individuele sporters.

Ook maakt zij deel uit van het sportnetwerk Ommedijk, een samenwerkingsverband tussen sportfysiotherapeuten, sportarts, sportpodotherapeut en sportpsycholoog.
Vanuit het sportnetwerk worden er o.a. symposia georganiseerd voor sportverenigingen.

 

Oldskoolfit
In Leiden en Leiderdorp werken wij samen met de personal trainers van Oldskoolfit om cliënten hun sportieve doel te laten bereiken en te behalen. Bij Oldskoolfit kunt u terecht voor een persoonlijk trainingsschema, pt-lessen en bootcamp. 

 

Crossfit071.com
De grootste en vetste crossfitbox in de Leidse regio!

 

 

Van Bolhuis Osteopathie

Van Bolhuis Osteopathie is gevestigd in Gezondheidscentrum de Waard, één van de locaties waar wij ook spreekuur hebben.
Osteopathie is een manuele onderzoeks- en behandelmethode van het bewegingsapparaat, organen en eigenlijk alle weefsels van het lichaam. De osteopathie onderzoekt de bewegingsmogelijkheid van de verschillende weefsels en zoekt naar relaties met de klachten. Een osteopaat is geen vervanger voor de huisarts of specialist, maar werkt er juist mee samen. Als het nodig is, verwijst een osteopaat terug/door.

Healthy Run
In samenwerking met Healty Run Leiden hebben wij het programma 30dayboostchallenge ontwikkeld. Deze challenge is op basis van (hard)loop- en ademhalingstechnieken samengesteld door professionals op het gebied van sport, coaching, voeding, meditatie en mindfulness. Het doel is het vergroten van je fitheid en gezondheid op lange termijn. Op naar meer energie, een gezond gewicht en een gezonde leefstijl met o.a. praktische tips, sportoefeningen en een voedingsschema, incl. diverse recepten!

 

Sport|voedingsadviesbureau Feel Good

Waagdam 2, 2361 CC Warmond

Telefoon: 0620875220

Email: info@feelgoodlovelife.nl