Package deals


De package deals gaan sowieso buiten de basiszorgverzekering om, dus je ontvangt hiervan de factuur vanuit onze praktijk. Omdat je meerdere consults in één keer afneemt, krijg je van ons een leuke korting. In totaal bieden wij 6 verschillende pakketten aan.
Mocht je achteraf nog meer begeleiding nodig hebben dan de package-deal die je hebt gekozen, dan kunnen die altijd los worden bijgeboekt tegen het reguliere tarief.

1. Pakket Feel Good:
Dit pakket bestaat uit een leefstijl-voedingsintake, inclusief analyse van je huidige voedingspatroon + persoonlijke advies én 1x een regulier vervolg consult, inclusief meting en weging op de Tanita SC330 S weegschaal. Met name handig indien je zelf al aardig op de goede weg bent, maar net dat steuntje in de rug nodig hebt of indien je wilt weten of je op de goede weg bent of waar je nog de puntjes op de 'i' kunt zetten.
Normale prijs: € 140,-
Package deal prijs: €125,- en dus een korting van ca. 10 %

2. Pakket Feel Better:
Dit pakket bestaat uit een leefstijl-voedingsintake, inclusief analyse van je huidige voedingspatroon + persoonlijke advies én 2x een regulier vervolg consult, inclusief meting en weging op de Tanita SC330 S weegschaal.
Normale prijs: € 175,-
Package deal prijs: €150,-  en dus een korting van ca. 15 %

3. Pakket Feel Best:
Dit pakket bestaat uit een leefstijl-voedingsintake, inclusief analyse van je huidige voedingspatroon + persoonlijke advies én 3x een vervolg consult, inclusief meting en weging op de Tanita SC330 S weegschaal. En daarbij ook onbeperkt de mogelijkheid om je vragen te stellen via de mail en/of whatsapp.
Normale prijs: € 230,-
Package deal prijs: € 185,-  en dus een korting van ca. 20 %


Voor de topsporters en fanatieke recreatieve sporters bieden wij de volgende 3 pakketten aan.

4. Pakket Eat well, Perform Good
Dit pakket bestaat uit een sportvoedingsintake, inclusief analyse van je huidige voedingspatroon + persoonlijke advies én 1x een regulier vervolg consult, inclusief meting en weging op de Tanita SC330 S weegschaal en een 5-punts huidplooi meting*. Met name handig indien je zelf al aardig op de goede weg bent, maar net dat steuntje in de rug nodig hebt of indien je wilt weten of je op de goede weg bent of waar je nog de puntjes op de 'i' kunt zetten.
Normale prijs: € 157,50
Package deal prijs: € 142,50 en dus een korting van ca. 10 %

5. Pakket Eat well, Perform Better
Dit pakket bestaat uit een sportvoedingsintake, inclusief analyse van je huidige voedingspatroon + persoonlijke advies én 2x een regulier vervolg consult, inclusief meting en weging op de Tanita SC330 S weegschaal en een 5-punts huidplooi meting*. Buiten de basissportvoeding, wordt er ook uitgebreid ingegaan op sportspecifieke voeding. Hierbij valt te denken aan advies over de juiste sportvoeding tijdens trainingen en wedstrijden, herstelvoeding na en het bepalen van je eigen vochtbehoefte.
Normale prijs: € 192,50
Package deal prijs: € 165,- en dus een korting van ca. 15 %

6. Pakket Eat well, Peform Best
Dit pakket bestaat uit een sportvoedingsintake, inclusief analyse van je huidige voedingspatroon + persoonlijke advies én 3x een regulier vervolg consult, inclusief meting en weging op de Tanita SC330 S weegschaal en een 5-punts huidplooi meting*. Buiten de basissportvoeding, wordt er ook uitgebreid ingegaan op sportspecifieke voeding en de sportsupplementen die voor jou toepassingen zouden kunnen zijn. Daarnaast heb je hierbij de mogelijkheid om onbeperkt je vragen te stellen via de mail en/of whatsapp.
Normale prijs: € 247,50
Package deal prijs: € 200,- en dus een korting van ca. 20 %


* Wil je liever een uitgebreide ISAK level 1 lichaamsmeting? Dat kan tegen een meerprijs van €20,- per meting. Steffanie is binnen onze praktijk gecertificeerd hiervoor.

N.B. Indien je een pakket afneemt, dien je alle consults wel binnen één jaar na de start (= datum van de intake) te benutten.