SAMENWERKINGEN


Wij werken samen met de volgende gezondheidsdisciplines:


Huisartsenpraktijk Warmond
In het kader van de ketenzorg vindt er regelmatig een overleg plaats met de praktijkondersteuner van huisartsenpraktijk Warmond. Daarnaast zijn er korte lijnen tussen de huisartsen, assistentes en praktijkondersteuner. Dit zorgt voor een goede, afgestemde zorg voor de cliënten uit Warmond e.o.
Voor meer informatie zie: www.huisartsenpraktijkwarmond.nl/

 

Huisartsenzorg Jonkers & Otten
Met name cliënten met sportvoedingsgerelateerde gezondheidsproblemen en/of vragen worden doorverwezen naar onze praktijk. Daarnaast werken wij ook samen ten behoeve van de buitenlandse basketbalspelers die bij ZZ Leiden basketball in de herenselectie spelen.
Voor meer informatie zie: www.jonkersotten.nl/nl/


Praktijk voor fysiotherapie Ommedijk/ Sportnetwerk Ommedijk
Wij werken samen met de sportfysiotherapeuten, o.a. door begeleiding van individuele sporters bij het Fit2Perform progamma. Ook maken wij deel uit van het sportnetwerk Ommedijk, een samenwerkingsverband tussen sportfysiotherapeuten, sportarts, sportpodotherapeut en sportpsycholoog.
Voor meer informatie zie: www.fysiotherapieommedijk.nl/ & www.fit2performommedijk.nl/


ZZ Leiden basketball
Sinds 2018 is Steffanie betrokken als sportdietist bij de heren selectie, U16 en U18 van ZZ Leiden basketball. Zij spelen basketbal op het hoogste niveau in Nederland.
Voor meer informatie zie: www.eredivisiebasketballleiden.nl/


Stichting Topsport Leiden
Stichting Topsport Leiden focust zich op het bevorderen van topsport, talenten ontwikkelen, topsportclubs met elkaar verbinden en de Leidse topsporten ondersteunen in hun streven naar professionalisering.
Sinds 2019 verzorgen wij in opdracht van Stichting Topsport Leiden de voedingslessen voor de RTC waterpolo, rugby, tafeltennis en basketbal leerlingen van Leiden e.o. Deze leerlingen zitten op een speciale LOOT-school, waaronder het Leonardo College in Leiden.
Voor meer informatie zie: topsportleiden.nl/stichting-topsport-leiden/


Lokale samenwerking overige bedrijven
Daarnaast hebben wij ook een lokale samenwerking met AH Warmond in de vorm van 'de favoriet van de diëtist' kaartjes die daar in de winkel hangen en met Grand Café de Oude School die een aantal 'Feel Good-proof' gerechten op hun menukaart hebben die gezond én lekker zijn.